Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål.

Hvilke forudsætninger skal jeg opfylde for at bruge appen?

JOYCE kan uden problemer anvendes af myndige personer på følgende enheder:

• iOS: med iOS 15.6
  • Android: fra og med version 8
Appen kan muligvis også anvendes på enheder med ældre versioner; dette kan dog mindske brugervenligheden.

Hvilke funktioner har appen?

Datingappen JOYCE forbinder hyperlokale funktioner med fleksibelt indstillelige søgekriterier og giver derved mulighed for alt fra at pleje sine kontakter til at gå på spændende eventyr. En lang række funktioner gør det muligt at få spontan kontakt med andre appbrugere.

Man kan chatte diskret i private beskeder, men også med op til 50 medlemmer i gruppechats. Takket være moderne kommunikation i realtid får appbrugerne besked om de seneste hændelser via push-beskeder: Hvem har givet dig en kompliment for dit profilbillede? Hvilken besøgende på din profil har reageret på din statusopdatering? Du kan finde medlemmer af det nydelsesglade JOYCE-community i dit område ved at søge på medlemmer eller direkte via en persons væg. Desuden kan du nu se, hvem der opholder sig i dit nærområde lige nu, og gøre opmærksom på dig selv med et personligt budskab. Vil du helst ikke købe katten i sækken? Det skal du heller ikke – ved at angive erotiske turn-ons er det nemt at finde ligesindede i JOYCE-community!

Med JOYCE kan du finde spændende dates og interessante kontakter. Det er en god idé at følge personer og profiler i dit nærområde. På den måde kan du få vist frimodige billeder og gå-i-byen-tips direkte på din væg. Og når du selv ændrer i din profil eller dit fotoalbum, bliver andre medlemmer opmærksomme på dig. Alle JOYCE-brugere kan dog være lige så anonyme, de vil.

Hvordan styrer jeg appens funktioner?

En stor del af funktionerne i JOYCE nås via hovedmenuen i displayets nederste del. De enkelte menupunkter dækker over følgende handlinger:

Medlemmer – Her begynder opdagelsesrejsen: Filtre hjælper til at finde ligesindede til spændende eventyr. Nye medlemmer i vores community markeres som nye.

• Live – Hotte flirts og meget mere: Spændende medlemmer i nærområdet ønsker at blive fundet. Kun medlemmer, der har aktiveret områdesøgning, kan se hinanden. Ved at klikke på din egen flise deaktiverer du nemt funktionen igen.
  • Væg – Appens kerne: På væggen samles dine personlige kontakters aktiviteter. Desuden vises forslag til mere ualmindelige kontakter i nærheden med de samme turn-ons.
  • ClubMail – Moderne kommunikation i form af en messengertjeneste, anonym og sikker uden brug af mobilnummer. Her kan du også administrere dine personlige kontakter.
  • Beskeder – Lad ingen chance gå fra dig: Via push-beskeder vises de seneste aktiviteter i appen på displayet. Hvor neutrale beskederne skal være, beslutter den enkelte bruger selv i privatlivsindstillingerne.

Profiloplysninger og -indstillinger nås via brugerens egen konto. Administration af personlige oplysninger samt etablering af sikkerhedsregler er intuitive funktioner.

Hvem henvender appen sig til?

JOYCE er en app til kvinder, mænd og par, der ved, hvad de vil. Tilfældige møder fører til sanselige eventyr – den enkelte bruger beslutter selv, hvilke fantasier han eller hun ønsker at udleve med JOYCE.

Når du har downloaded appen, kan du i øjeblikket oprette følgende profiltyper: en individuel profil som mand, kvinde eller transseksuel – parforholdsstatus er ikke afgørende – eller en parprofil med to adgange til én konto.

Kan appen bruges samtidigt på forskellige enheder?

JOYCE kan bruges samtidigt via på forskellige enheder via én konto – uanset om der er tale om smartphones eller tablets. Appbrugere med en parprofil kan anvende JOYCE helt på samme måde som brugere med en individuel profil.

Hvordan adskiller JOYCE sig fra andre messengertjenester som WhatsApp?

Alle persondata, der behandles i forbindelse med brug af JOYCE, er underlagt tysk persondatabeskyttelse. I modsætning til andre messengertjenester vil der på intet tidspunkt blive anmodet om personlige telefonkontakters telefonnummer eller andre personoplysninger, ligesom disse ikke vil blive knyttet til appen. Det betyder, at alle brugere til enhver tid kan anvende appen sikkert og diskret.

JOYCE kan desuden forsynes med en ekstra pinkode for at undgå uønsket adgang til appen. Via funktionen "håndtering af push-beskeder" bestemmer den enkelte bruger selv, hvilken type push-besked der vises på hans eller hendes skærm, når den er låst.

Appen stiller en lang række animerede emojis til rådighed, der ikke kun kan bruges i beskeder, men også i opslag på væggen. Derudover hjælper JOYCE med at holde udkig efter muligheder for spændende møder i nærområdet. Væggen holder app-brugerne opdateret, for eksempel om der er medlemmer i nærområdet, der er online.

Har appen adgang til personlige telefonkontakter?

JOYCE har på intet tidspunkt adgang til kontakter, du har gemt på din enhed. Appen benytter aldrig informationer fra telefonbogen.

Hvor opbevares data?

Data, der overføres via appen, opbevares på tyske servere, der er certificeret af den tyske kontroltjeneste TÜV. Fotos taget under en samtale via ClubMail-Messenger, gemmes ikke automatisk på den pågældende enhed.

Hvilke sikkerhedsforanstaltninger har appen?

Al kommunikation i appen er end-to-end SSL-krypteret. Inputfilerne er også slørede, dvs. gjort ukendelige for mennesker og maskiner. Appen kan anvendes uden deling af placering. Derudover kan en auto-logud-funktion aktiveres, som logger brugeren ud af appen ved nedlukning.

Kun medlemmer, der har aktiveret områdesøgning, kan se hinanden under "Live". Den præcise placering er dog altid hemmelig. Vigtigt: JOYCE gemmer ikke bevægelsesprofiler og overfører ikke koordinater til tredjepartsleverandører. Områdesøgningen kan desuden deaktiveres til enhver tid, hvorefter brugerens egen placering slettes.

Der kan indsættes yderligere sikkerhedsforanstaltninger for JOYCE via privatlivsindstillinger. Det er blandt andet muligt at oprette en pinkode til appen, som giver yderligere sikkerhed.

Er der reklamemuligheder i appen?

Nej, JOYCE er og forbliver reklamefri.

Har du ikke fundet svar på dit spørgsmål? Så tøv ikke, men kontakt vores Support.